Menjadors públics.
Redacció del projecte de menjadors ecològics escolars on exposem:
- Presentació de l'agrupació.
- Exposició de les avantatges de menjar aliments ecològics, locals i de temporada.
- Proposta de funcionament per abastir els menjadors.
Fem arribar aquestes informacions mitjançant xerrades, mercats, fires...
Trobades amb escoles interessades, presentació del projecte:
- Motivacions.
- Metodologia per a desenvolupar el projecte (parcial, total,...)
- Temes pràctics: Zona, número d'alumnes, distribució, comandes,...
Presentació de la proposta en assemblea:
- Pagesos/es interessats/des.
- Grau de suport per part del grup.
- Disponibilitat i organització.
Trobada amb les parts implicades, per detallar els aspectes pràctics i la manera d'iniciar el projecte:
- Pagesos/es + equip d'escola.
LES/ELS ALUMNES COMENCEN A MENJAR ALIMENTS ECOLÒGICS, LOCALS I DE TEMPORADA.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada
Ens agrada saber que opines, deixa'ns un comentari.