dissabte, 2 d’octubre del 2010

Curs d'informàtica al Club de Jubilats de la Casa del Mar de Cambrils


Alumnes que participen al curs d'informàtica amb la seva professora Carolina González, al centre

* Aquest és un reportatge que ha publicat la Revista Cambrils digital, realitzat per la Berta Ruiz i nosaltres volem reproduir íntegrament. Moltes gràcies, un cop més. Diu així:

 
El Club de Jubilats de la Casa del Mar de Cambrils compta des de fa uns dies amb una nova aula d'informàtica, que servirà per a que tots aquells socis que ho desitgin es puguin apuntar al curs d'informàtica que és impartit per la professora Carolina González, voluntària i membre de l'Ateneu Cambrilenc.

Una aula amb una desena d'ordinadors

L'aula d'informàtica de la Casa del Mar compta amb un total de nou ordinadors en línia pels alumnes i un altre ordinador per a la professora, tal com va explicar a Revista Cambrils Diari Digital el president del Club de Jubilats de la Casa del Mar, Josep M. Montull. A més, l'aula també compta amb una pissarra electrònica per tal de poder fer les explicacions d'una manera més interactiva durant les classes. Montull va comentar que, "tots els ordinadors ens han arribat des de la Generalitat", i més concretament de la mà del director territorial de Governació a Tarragona, Francesc Tarragona, el qual "sempre ens ha facilitat moltes coses". Segons Montull, Cambrils és la primera Casa del Mar de la demarcació de Tarragona que compta amb una aula d'informàtica d'aquestes característiques.

De moment, hi ha una trentena d'alumnes apuntats al curs d'informàtica, tal com va explicar Carolina González. Es farà una tria per nivells i es repartiran entre els dies de classe, que seran els dilluns i dimecres, i possiblement també els divendres, en horari de matí. Segons va dir González, "farem aquesta tria, perquè hi ha gent que mai ha encès un ordinador i d'altres que es defensen prou bé. Volem acostar les noves tecnologies a la gent gran i donar-los-hi totes les facilitats".

Més cursos, més activitats

A banda del curs d'informàtica, el Club de Jubilats de la Casa del Mar també ofereix d'altres cursos com les puntes de coixí, la gimnàstica i les arts plàstiques. Aquests dos darrers cursos també són subvencionats per la Generalitat. Josep M. Montull va comentar que l'objectiu del Club de Jubilats de la Casa del Mar és seguir creixent i fer moltes més activitats, com conferències de diferents temàtiques i col·laborar amb les associacions locals cambrilenques. "Volem estar al servei de la gent gran, fer activitats enfocades als socis, però també a la ciutadania en general", va dir Montull.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Ens agrada saber que opines, deixa'ns un comentari.